MONESSA MUKANA

Esittelemässä uusi 4H-yritys PaniikkiPiika + toimitusjohtaja Venla Kara

Ohjaamon Rekry-messuilla 20.2.2018 Lapuan SEDUlla esittelemässä 4H-yrityksen perustamista

SUOMI 100 kunniaksi olimme mukana tekemässä itsenäisyyspäivän havuseppeleitä sankarihaudoille. Urakassa oli mukana lukuisia lapualaisia järjestöjä ja toimijoita. Seppeleitä valmistui kaikenkaikkiaan 320 kappaletta.  Lisäksi kauhajärven ja Tiistenjoen kyläkirkkoyhdistykset urakoivat omille sankarihaudoille n. 100 seppelettä.  

 

 

 

Yhteistyökumppanimme Hirvijoen Nuorisoseuran 100 vuotisjuhlassa 23.7.2017 MEP Anneli Jäätteenmäki istutti 4H-yhdistyksemme lahjan, Tulevaisuuden kuusen, seurantalon pihamaalle!

Hirvijärven III-leiriläiset keksivät kylittäin Lapualle uuden vaakunan: parhaaksi valittu pääsi paraatipaikalle leiritalon seinälle! Voittaja on kuvassa keskimmäisenä

 

COOK FOR CHILDREN Lapuan kaupungin nuorisopalveluiden kansainvälinen yhteistyötaho Turkin Diyarbakir ´stä on kutsunut eri maiden edustajia mukaan Cook For Children – tapahtumaan.

Lauantaina 18.3. kahdessatoista eri maassa järjestettiin  tapahtuma missä kokkaillaan lasten kanssa ja tulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Mukana olevat tahot ovat seuraavista maista; Bulgaria, Italia, Kreikka, Saksa, Unkari, Romania, Serbia, Puola, Portugal, Norja, Suomi ja Diyarbakir kaupunki Turkista

 

Idea on lähtöisin Diyarbakir´stä ja tällä tapahtumalla haluaa nostaa esiin kansainvälistä solidaarisuutta; yhteisvastuullisuutta, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja myötämielisyyttä lapsia kohtaan. 

 

Lapualla Nuorisotalolla vietettiin pullantuoksuinen iltapäivä. Klo 12 aloitettiin leipomaan pullaa ja myöhemmin oli kutsuttu asiasta kiinnostuneita hyväntekeväisyyskahville. Kahvista sai antaa vapaaehtoisen maksun ja saadut varat käytetään lasten auttamiseen mahdollisesti juuri tuolla Diyarbakirssa.