KERHOT

 

Lapuan  4H-yhdistys on yhteistyössä Tiistenjoen vanhempaintoimikunnan kanssa hakenut ja saanut avustusta Suomen Olympiakomitealta Lasten liike –iltapäiväkerhotoiminnan aloittamiseen Tiistenjoen koululla alkaen syksyllä 2018. Saadulla avustuksella järjestetään viikoittain 1-2 päivänä koululle liikuntapainotteinen iltapäiväkerho. Tavoitteena on liikunnan ilon ja innostuksen sytyttäminen ja jakaminen lapsille, liikunnallisen ja terveellisen elämäntavan tartuttaminen ja monipuolinen liikuntataitojen harjoittaminen. Kerho on maksuton ja suunnattu kaikille koulun oppilaille sekä eskareille.

Haemme kerholle liikunnallista, innokasta ja innostavaa kerhovetäjää. Korvaus kerhovetäjälle on 25€/kerhokerta. Kerho kokoontuu n.70 kertaa lukuvuoden aikana.  Valitun ohjaajan tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote ennen työn aloittamista. Ohjaajan tulee myös osallistua liikunnan aluejärjestön järjestämään lasten liikunnan ohjaajakoulutukseen. Tietoa hakuprosessista saa vapaasti levittää! J Haku päättyy 30.6.2018.

Lisätietoja Liisa Kotalalta lapua@4h.fi tai p.0405481087. Vapaamuotoiset hakemukset voi myös osoittaa Liisa Kotalalle lapua@4h.fi

 

Lapuan 4H-yhdistyksen kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti joka toinen viikko.

 Tarkista kokoontumisajat Lapuan Sanomien Seuratoimintapalstalta tai Lapuan 4H-yhdistyksen toimistolta

 

Kerhot siirtyvät kesälomalle. Uusi kerhokausi alkaa syyskuun alussa. 

Hyvää kesää kaikille!